Agape paviljon pri Plečniku

Župnija sv. Janeza Krstnika v Trnovem želi izboljšati in nadgraditi izkušnjo edinstvenega prireditvenega prostora na prostem in ga približati večjemu številu naključnih in rednih obiskovalcev. Z družabnim programom od pomladi do jeseni želi povezovati interesno raznoliko lokalno in širšo skupnost ter bogatiti ponudbo Mesta Ljubljane.

V ta namen župnija odpira svoja vrata in na svojem vrtu omogoča izgradnjo paviljona, ki je zasnovan kot večnamenski kulturni in družabni prostor. Paviljon bo služil zlasti druženju ob veselih srečanjih za mlade in malo manj mlade, kjer bi lahko v ‚kavarnici‘, po potrebi tudi ob glasbi, postregli s kavo in čajem vse obiskovalce, ki bi se v Paviljonu družili ob sproščenih pogovorih ter tkali nova prijateljstva.

Zakaj podpreti projekt?

Vabimo vas, da se nam pridružite pri aktivnem sooblikovanju urbane sredine, v kateri bo lepo živeti. Iskreno bomo veseli, če boste po svojih močeh podprli projekt Agape, paviljon pri Plečniku, saj nam je izgradnja finančno nedosegljiva. Župnija z velikim veseljem ponuja prostor na župnijskem vrtu, v prečudovitem ambientu sredi Ljubljane. Zavedamo se, da lahko s podporo ozaveščenih posameznikov kot skupnost naredimo veliko za trajnostno izboljšanje družbe in okolja, v katerem živimo, vzgajamo svoje otroke in zorimo. S podporo projektu Paviljon pri Plečniku imamo priložnost, da v sodelovanju ustvarimo edinstven kulturni in medgeneracijski družabni prostor, izvirno dopolnimo arhitekturno dediščino naših prednikov in sooblikujemo lepši in bolj solidaren svet, ki ga bomo prepustili našim zanamcem.

Terminski plan:

15.1.2018: Uradni pričetek kampanje zbiranja sredstev s predstavitvijo projekta na digitalni platformi za množične donacije.

10.6.2018: Predstavitev projekta na dogodku Dan družin.

15.9.2018: Vložitev projekta za pridobitev gradbenega dovoljenja. *

31.12.2018: Pridobitev gradbenega dovoljenja. *

15.1.2019: Razpis za izvedbo del na projektu. *

14.4.2019: Slavnostna otvoritev z družabnim dogodkom. *

* Rok je informativen in odvisen od pridobitve sredstev, soglasij in postopkov UE.

 

NAKAZILO DONACIJE JE MOGOČE S PLAČILNIM NALOGOM NEPOSREDNO NA:
Župnija Ljubljana Trnovo,
Kolezijska ulica 1, 1000 Ljubljana
trr.: SI56 3000 0010 4522 968
Namen: Donacija AGAPE-PAVILJON
Koda namena: OTHR; Ref.:SI99

(Prosimo, da upoštevate priporočene vrednosti iz predstavitve in si zagotovite zahvalni dar.)

VABLJENI K OGLEDU DALJŠE PREDSTAVITVE PROJEKTA

 

POVABILO G. ŽUPNIKA K DONACIJI

Spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.